Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Pro MX catering

Jak jste se již mohli dočíst tak nás čeká letos malá revoluce ve stravování na závodech. Místo spousty malých stánků s frontami nás čekají stany různých velikostí s rychlopípami na pivo, několika výdejními místy a spousty dalších novinek povyšujících stravování na závodech na minimálně závodní jídelnu :) Ale dejme slovu přímo společnosti Troja catering a jejímu projektu Pro MX:

 

Co připravujeme pro Pacov:

Připravili jsme tři cateringové stany, které budou umístěny - Stan pro depo pod padokem, velký stan v dolní části závodiště a malý stánek pro rychlé občerstvení na závodišti. Předpokládané otevření online casino stanu pro depo a velkého stanu je naplánována na  sobotu od 15:00 hod. Rádi bychom Vás pozvali na dobré jídlo, kvalitní pivo a dobrou náladu, kterou podpoří kapela „Kamufláž“.

Do velkého stanu jsme umístili VIP prostor s monitorem a aktuálními výsledky závodu. Dále nabízíme možnost bezhotovostní odběru zboží naší PRO MX CARD.

Popis karty:

Nebaví Vás stále hledat peníze po kapsách - máme pro Vás řešení „PRO MX CARD“ .

Pro seriál závodů jsme, připravili elektronický platební voucher, který umožňuje držiteli bezhotovostně nakupovat catering služby v rámci celého seriálu závodů MM ČR v Motokrosu. Voucher je možné opakovaně dobíjet na libovolnou částku (max. limit 10 tis.). Je připravena pro partnery, teamy, sponzory, diváky a pořadatele. Při použití PRO MX CARD“ poskytujeme slevu na zakoupené zboží ve výši10%.


Co přesně nás čeká za dobroty a za kolik se dočtete v přiloženém jídelním lístku. Dále v příloze také naleznete formulář na objednání karty ProMX. Web projektu www.promx.cz je již plně funkční.