Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Aktuálně z Vranova

 

Jezdce nakonec počasí neodradilo a je vidět, že naši piloti jsou srdcaři, protože stále najíždějí a depo se začíná plnit. V depu je zatím málo dívek, ale hlavní postavy ženského motokrosu Tereza Hromková a Lucie Simonová už jsou na místě. Dalším koho jsme v depu letos poprvé potkali je Filip Neugebauer a Boris Maillard. Dorazil také Petr Smítka, takže zítra bude MX1 našlápnuté.

 

CIMG7187

 

Bohužel také přišla velmi špatná zpráva. Do depa nedorazil, ani už nedorazí Florent Richier, který se minulý týden zranil. Stále leží s pohmožděnými ledvinami v nemocnici, ale jeho stav se již lepší. Při jeho neúčasti je tedy o letošním titulu MX1 rozhodnuto bohužel už před závodem.

 

CIMG7191

 

Zraněný Sulivan Jaulin teprve nyní v depu sednul poprvé od Petrovic na motorku, když testoval nejvhodnější gripy na zítřejší nesmírně náročnou bitvu.

 

CIMG7185

 

Na trati je stále velká vrstva bláta a nikdo ani jezdci nejsou schopni říci, jak zítra bude povrch vypadat. Velmi záleží na tom, jestli přes noc bude pršet. Zatím zde neprší, a pokud by počasí vydrželo, možná odpoledne nastanou ty pravé motokrosové podmínky.