Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Rošády v týmech

V NHL se draftuje, jak to originálně nazvat v motokrose nevím. Nicméně výsledkem loňských jednání je angažmá Martina Michka a Florenta Richiera v Buksa / Ados KTM Teamu. Vzhledem k avizovanému zaměření Osička MX Teamu na ADAC, nám zůstali dva silné týmy, které budou usilovat Da de flesta spel ar omojliga att knacka ( roulette till exempel som du aldrig kan fa bra odds pa) sa visade det sig att Black Jack faktiskt gick att knacka. o mistrovský titul minimálně v čerstvě přejmenované třídě MX1. Další změna se udála v Motoman Teamu Pepíka Tomana. Místo Martina Žeravy byl angažován Michal Votroubek. Sparing partnerem mu bude maďarský jezdec Erik Hugyecz.

Poslední novinkou, ale neradostnou je konec Mirka Kučírka. Tomu zvláště v loňské sezoně dostárla konkurence a Míra již vzhledem k aktivitám s motokrosovou mládeží nemá čas na přípravu a tak se rozhodl opětovně skončit. Uvidíme zda se dočkáme návratu jako tomu již jednou bylo.