Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Změny v Orion Team Litomyšl - RS Petrol Racing

Během dvou let, kdy Martin působil v našem týmu vybojoval dva domácí tituly, ze světa přivezl bronzovou a poté i stříbrnou medaili. Za tyto dosažené výsledky Martinovi touto cestou ještě jednou děkujeme, byly to pro nás myslím si společně strávené krásné dva roky. Nyní mu přejeme v novém angažmá hodně sportovních úspěchů, neboť přestoupil do družstva Buksa ­­/Ados, kde bude mít určitě dobré zázemí a doufám i takovou závodní pohodu jakou měl u nás. S Martinem se ale rozhodně nerozcházíme, jsme stále v kontaktu a už se těšíme jako on na novou závodní sezonu, sice pojede v jiném dresu, ale to pro nás není podstatné, podstatné je pro nás to, že jsme zůstali kamarády.

Naopak novou smlouvu ke konci loňského roku podepsal u nás František Smola, který je v současné době zase na tréninkovém pobytu v USA. Zde se připravuje na novou sezonu a domů se vrátí těsně před vypuknutím prvních motokrosových klání. Franta se představí v domácím mistrovství v královské kubatuře, kde bude společně s Petrem Bartošem sedlat motocykl rakouské značky KTM, od slovenského dovozce HP Moto. Ve světovém šampionátu vyzkouší po čase třídu MX3 a my společně věříme, že Franta i Péťa se ve světě neztratí a vybojují v seriálu celkově dobré umístění.

Za Orion Team Litomyšl - RS Petrol Racing - Petr Kovář

vyhlášení MX3