Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Pacov pro diváky

Příjezd na závodiště bude značen z okolí žlutými šipkami s nápisem BUKSA / ADOS MOTOKROS 2012. Kdo vlastní navigaci pak si zadá GPS souřadnice závodiště: 49° 27' 27.114 14° 59' 32.935. Pro ty kdo jezdí podle mapy, tak zde se můžou podívat jak se dostanou na závodiště. Google maps Vám najdou i cestu z domova:

http://czechmx.cz/mm-cr-motokrosu/24-jezdci/kalendar/41-29-04-pacov.html

Takže cestu už známe a teď ke vstupnému. Základní vstupné pro dospělé od 15-ti je 100,- Kč. Děti od 0 - 10let to mají zadarmo. Děti od 10-15let za lidovku 40,- Kč. Kdo dorazí autem tak zaparkuje za 30,- Kč a kdo je zvědavej a koupí si program tak za něj dá 20,- Kč. A proč si ho koupit ? Asi hlavně proto aby jste věděli kdo je kdo. Kluci změnili týmy, startovní čísla, oblečení a v těch helmách bez šance poznat kdo je kdo.

Takže přijeto, zaparkováno, vstoupeno. Málem bych zapomněl v kolik tam být. Kdo je velký fanda a chce vidět všechno dorazí už v 8:00 na volné tréninky Veteránů. Kdo je menší fanda a chce vidět až sem tam rychlé kolo, pak kvalifikace té samé třídy začínají od 10:00. A nakonec kdo chce přijet až na závodění, tak by měl stihnout aspoň úvodní slovo a státní hymnu a to vše od 12:40.

Předpokládaný konec pro netrpělivé je pak na cca 17:40 když vše půjde dobře. Podrobný časový harmonogram zde.

Tak teď ještě informace k jídlu. To zajišťuje společnost Troja catering pod značkou Pro MX a vše včetně jídeláku naleznete zde.

A to je snad vše důležité. Teď už jen zbývá říct, že počasí bude super, tak se namažte ať se hned na prvním závodě nespálíte.